fredag 9 april 2010

Åh nej... det föll på målsnöret

Av olika anledningar har vi haft lite otur med vårt tryckta program för allmänheten som blivit försenat trots att vi legat på som illrar, både vi, vår byrå och tryckeriet. Många svettiga dagar och kvällar har det blivit.

Eftersom vi vill ha ut programmet så fort som möjligt kom vi på en nödplan tillsammans med våra förnämliga vänner och distributörer på Filmfestivalen. Ted och Håkan lovade boka om bilar, fixa personal, åka ut till Borås för att hämta programmen direkt från pressarna och sen köra ut så många som möjligt nu under helgen. Vi hade till och med ställt in oss på en programsläppsfest med after work i eftermiddag för projektgruppen och närmast sörjande, men nu liknar det väl mer gravöl än bubbel för vi får inga program idag heller och helgen kommer som en propp för leveranser.

Nu produceras de för fullt iallafall - tryck, valsning, färgen ska torka... På måndag morgon i skymningen hänger Ted på låset och hämtar de första exemplaren och kör som en buse genom stan för att leverera till kaféer, frisörer, bibliotek, biografer och hundratals andra ställen.

Solen skiner idag iallafall och vi tar nog vår after work trots allt. Vi har ju faktiskt ett digitalt blädderex som vi kan götta oss i.

Kram, Jennie T 

4 kommentarer:

  1. Jag kollade på digitalt blädderex.Jättebra! Man bara känner: Varför bor inte jag i Göteborg i en vecka? Ett enormt program. Vore kul att höra massvis med röster genom kommentarer till era bloggar. Eller på nåt annat sätt. Lycka till med allting.

    SvaraRadera
  2. Oj vad roligt att höra! Och tack för din hälsning, det värmer.

    Det kanske är lite för kort varsel att boka in några dagar i Göteborg nu, men du kanske kan komma till oss nästa år? Då handlar det om kreativitet och jag är övertygad om att det kommer bli ett grymt spännande program.

    Bästa hälsningar från Jennie T

    SvaraRadera
  3. Lennart Högstedt11 april 2010 kl. 10:47

    Vad gör vi för att komma med på tåget
    nästa år?
    Lennart i Mariestad och Skövde

    SvaraRadera
  4. Hej Lennart!

    Kul! Kontakta anna.forsgren@goteborg.com så kan ni prata mer om framtida samarbeten (om jag förstod dig rätt). Hon är programansvarig för Vetenskapsfestivalen.

    Bästa hälsningar
    Jennie T

    SvaraRadera