måndag 12 april 2010

Nu finns det på riktigt!

I dag kommer en hett efterlängtad rykande färsk trycksak – det öppna programmet för festivalen. Ser verkligen fram emot att bläddra på riktigt och inte bara virtuellt som tidigare och hoppas förstås på att inte upptäcka något korrekturfel.... i så fall är det mitt fel….
Programmet är resultatet av många eldsjälars slit för att skapa årets största kunskapsfest och jag känner mig väldigt lyckligt lottad över att få jobba med så kreativa människor från olika världar. Tänk att vi i år kan samla framgångsrika forskare som ekonomipristagaren Elinor Ostrom, klimatexperten Christian Azar och många fler som bidrar till årets tema För ändring! Och att toppfotografen och filmaren Mattias Klum besöker oss med fantastiska bilder! Enda nackdelen med mitt jobb är att det är svårt att hinna med att själv uppleva allt – får härliga smakprov och avundas alla besökare som kan frossa i upplevelser under festivalveckan….


Räknar med att träffa många festivalvänner i årets nysatsning, vår egen Science Lounge i Stadsmuseets foajé – här möts medverkande, besökare i samtal över en bit mat och något att dricka. Våra husdj:s finns på plats med sina favoriter! Kom hit och häng med oss!


Hämta ditt eget program och läs mer. Och kan du inte vänta på trycksaken så läs mer här!
hälsar Anna

1 kommentar: