onsdag 21 april 2010

Vulkanaskan väller in i vårt program!

Några av de medverkade har fått ställa in på grund av vulkanaskan som täcker vår himmel. Men Smartfest/Vetenskapsfestivalen står inte handfallen utan erbjuder istället helt nya programpunkter på temat I Vulkanaskans spår. En komplett lista på de nya programpunkterna hittar du här, men kolla även vår sökmotor för de absolut senaste uppdateringarna!


Idag tänker jag återigen ge tre tips på saker som jag är lite extra nyfiken på:
• Köttproduktion utan djur, klockan 11.30-12.00 i Nordstan. Enstaka celler från djur kan odlas till kött i olika former, diskussion med Univ lektor Julie Gold.
• Lunchvisning: Hållbar design, klockan 12.15-12-45 på Röhsska.
• Kvällsöppet i Science Lounge, Klockan 19.15 i Stadsmuseets foajé. Nyinsatt programpunkt: Samtal med geologen Lennart Björklund om vulkaner och vulkanaska. Eva Krutmeijer och Torgny Nordin leder kvällen.


Men det händer ju såklart en massa annat, kolla i vår sökmotor på www.goteborg.com/vetenskapsfestivalen för hela programmet. Precis nu klockan 10.15 sänder Sveriges Radio Klotet från Nordstan, så dit tänkte jag springa för lyssna på deras diskussion!
//Glada hälsningar från Praktikant Jennie.

3 kommentarer:

  1. Klotet sänds idag på P1 klockan 13.20! Tune in!

    SvaraRadera
  2. Pristagarna från Stockholm tackar jättemycket för en trevlig dag igår och allt fint de fått med sig.Lycka till med allting! Piloten 3-4 och Lili Kapper, Stockholm

    SvaraRadera
  3. Tack tack och tack detsamma! Det har varit jätteroligt att få ta del av alla härliga idéer och påhittiga tävlingsbidrag. Hoppas vi ses igen nästa år! -hälsar alla vi från SmartfestCrew!

    SvaraRadera